Retur och reklamationer

Reklamation

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Kundtjänst måste alltid kontaktas via e-post (myorder@deodoc.se) inom skälig tid. Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt. DEODOC AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Om varan ej finns i lager eller har utgått så kontaktar vi dig innan vidare hantering. Vi hanterar reklamationsärenden normalt sett inom 3-14 arbetsdagar. Vid godkänd reklamation av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Ångerrätt

Vid köp av produkter hos DEODOC AB har du som kund 14 dagars ångerrätt endast om det yttre emballaget (fraktförpackningen) är obruten. Det vill säga, det yttre emballaget (fraktförpackningen) som produkterna är packade i, får ej vara bruten. Detta på grund av hälso- och hygienskäl samt för att garantera att alla våra kunder köper en fräsch och orörd intimprodukt.

Ångerrätten gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid godkänd retur betalar du själv returkostnaden och ombeds höra av dig till vår kundtjänst på myorder@deodoc.se för vidare instruktioner. Returhanteringen tar ca 1-3 veckor. Tänk på att spara kvittot på din retur och skicka spårbart så att vi kan ersätta dig även i de fall paketet försvinner under leveransen. 

Vid godkänd hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 21 dagar.

Undantag från ångerrätt

För att garantera att alla våra kunder köper en fräsch och orörd intimprodukt så gäller ej undantag från ångerrätten av hälso- och hygienskäl.