Bli en certifierad Vagina & Vulva expert!

Bli en certifierad Vagina & Vulva expert!

Välkommen till DeoDocs blogg!

Oavsett om du är här för att du älskar våra produkter och vill veta mer eller om du är intresserad av att lära dig om den kvinnliga anatomin, är vi här för att hjälpa dig! För tjejer, låt oss inse det, vi har aldrig blivit ordentligt utbildade i vår personliga anatomi. Vår slida och vulva fick sina 15 minuter av berömmelse i 9:e klass biologi och sedan glömdes det bort.

Ingen har någonsin berättat för oss att en tvål innehåller ett skadligt pH eller att sexiga stringtrosor i spets kväver vår vulva. Våra intima områden består utav ett av de känsligaste ekosystemen på vår kropp; därför behöver den sina egna produkter. Ändå har ingen någonsin berättat för oss vad för skada en vanlig tvål eller ett par trosor kan göra

Som det första och enda intimvårdsmärket som grundades av KVINNLIGA läkare (ja, du hörde det rätt, första och enda!), är vi dedikerade till att inte bara skapa säkra produkter som tar hand om dina mest intima behov, utan vi vill också utbilda kvinnor som aldrig förut. 

Idag vet fler kvinnor hur de ska konturera sina ansikten som en Kardashian, men har liten eller ingen kunskap om sin egen kvinnliga anatomi. På DeoDoc vill vi inte se ännu en generation unga kvinnor växa upp utan kunskap om sin egen kvinnliga anatomi och hur man ordentligt och säkert tar hand om den!

Vi älskar den kvinnliga kroppen och dess fantastiska funktioner, och vi vill dela vår kunskap med kvinnor över hela världen. Det är på tiden att bryta tabun, rensa bort missuppfattningen och skingra myter om feminin hygien och intima hudvårdsprodukter. Det är på tiden för varje kvinna att bli certifierad vagina- och vulva-expert. 

Visst, våra blogginlägg kommer att innehålla allt du behöver veta om våra produkter, men ännu viktigare, de kan bli din favoritkälla för medicinskt underbyggd kunskap om kvinnlig biologi.

Medan vi är här för att utbilda, vet vi fortfarande att det finns några frågor som vi fortfarande har svårt att fråga våra vänner, systrar, mammor och till och med läkare om. Har du en fråga om ett specifikt ämne - låt oss veta! Vi uppdaterar gärna med inlägg som DU vill läsa om.

XO, 

DR. HEDIEH AND DR. GUNVOR

*Med det sagt, om du har några medicinska problem som kräver omedelbar vård, kontakta din personliga läkare.